رییس پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی گفت: امروز برای اینکه هنر و فرهنگ، یک بخش مولد در کشور شود و تحصیل درآمد کند باید از فناوریهای کمک بگیرد.
پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی، اقدام به برگزاری نمایشگاهی در زمینه صنایع خلاق فرهنگی با عنوان «فناوری و صنایع فرهنگی به سوی آینده ای روشن» با هدف نمایش دستاوردهای پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی و ظرفیتهای موجود در عرصه ملی کرده است؛ هدف از برگزاری این نمایشگاه ایجاد فرصتهای جدید تجاریسازی و توسعه اقتصاد صنایع فرهنگی است.
دکتر محمد حسین ایمانی خوشخو؛ رئیس پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی با اشاره به اهداف برگزاری نمایشگاه «فناوری و صنایع فرهنگی» گفت: هدف نمایشگاه در سالهای اخیر توجه هنر و فرهنگ به عنوان یکی از منابع توسعه بیش از گذشته مورد توجه مسوولان، مدیران و برنامه ریزان کشور قرار گرفته است؛ اگر روزی هنر و فرهنگ به عنوان یک بخش غیر مولد در اقتصاد کشور شناخته میشد؛ امروز دیگر این نگاه وجود ندارد. امروز ما برای اینکه هنر و فرهنگ یک بخش مولد در کشور به حساب آید و تحصیل درآمد کند باید از فناوری ها کمک بگیرد و بر همین مبنا پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی به عنوان نخستین پارک تخصصی و ملی در این حوزه طی سه سالی که از عمر آن می گذرد تلاش کرده تا بخش فرهنگ را به کارآمدی این بخش در کشور متصل کند و بتوانیم با انجام فعالیت هایی،مدیریت کشور را به این سمت سوق دهیم که بهتر بتوانند از فرهنگ به عنوان یکی از منابع پیشرفت استفاده کنند.
رییس پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی افزود: بخش های دیگری در کشور نیز تلاش هایی در این حوزه داشته و ما برای اینکه همه این موارد را در یک تابلو مورد بازدید قرار دهیم، نمایشگاه فناوری و صنایع فرهنگی با شعار پیش به سوی آیندهای روشن را برپاکرده ایم تا گوشه ای از توانمندی های فناورانه بخش فرهنگ را نشان دهیم.
به گفته ایمانی خوشخو، بر همین مبنا شرکت های مستقر در پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی و دیگر پارک ها و بخش های کشور که در حوزه فناورانه صنایع فرهنگی فعالیت می کنند را دعوت کردیم تا در این نمایشگاه شرکت کنند.
گفتنی است، بخش های مختلفی از قبیل صنایع دستی، رسانه، مد و لباس، فرهنگ و دین، گردشگری و موسیقی نیز از موضوعات ارائه شده در این نمایشگاه است.
رئیس پارک کلی علوم وفناوری های نرم و صنایع فرهنگی در باب ضرورت ها و دستاوردهای این نمایشگاه گفت: صنایع فرهنگی، منبع بی نهایت خلاقیت انسانی برای دستیابی به رشد و شکوفایی در صنعت است که سهم بزرگی از گردش مالی کشورها خصوصا کشورهای پیشرفته را به خود اختصاص داده است. صنایع خلاق و فرهنگی به عنوان موتور محرکه اقتصاد خلاق، می توانند مولد اقتصادی بی بدیلی را خصوصا در شرایط رکود اقتصادی برای کشورها و صنایع به همراه داشته باشد.
بدون دیدگاه