ایجاد شهرک صنایع فرهنگی در پایتخت


رئیس پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی از تاسیس شهرک صنایع فرهنگی به منظور استفاده از قابلیت های فناورانه حوزه فرهنگی در پایتخت خبر داد.

به گزارش سیناپرس، دکتر محمد حسین ایمانی خوشخو، رئیس پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی در نشست مشترکی سه جانبه که امروز میان روسای دانشگاه علم و فرهنگ، پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی و معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، گفت: پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی در گستره ملی و موضوعی از جمله پارک های منحصر به فرد کشور محسوب می شود. این پارک طی شش ماه گذشته دستاوردهای خوب ملی کسب کرده است. یکی از دستاوردهای این مجموعه مربوط به حوزه طلا و جواهر است.  در حال حاضر یکی از مشکلات اساسی این حوزه مربوط به طراحی است. متاسفانه ایران اکنون در این زمینه نسبت به کشورهای منطقه عقب تر است. ما اکنون با همکاری اتحادیه طلا و جواهر در این زمینه ورود یافته ایم  و نخستین دوره جایزه ملی طلا و جواهر را نیز برگزار کرده ایم.

لاف یک شرکت ،دارای شخصیت حقوقی مستقل نیست بلکه به عنوان سازمان تولیدی یا یکی از سازمان های تولیدی شرکت (که دارای سازمان های فروش ، امورکارکنان ، و… نیز هست وزیر نظر یک مدیریت عامل و تحت یک حسابداری واحد قرار گرفته اند ) می باشد ، و بهاین ترتیب :یکشرکت ممکن است شامل یک یا چند یا حتی چندین کارخانه و گاهکارگاه مستقل باشد .
کارخانه شامل اشیاء فیزیکی مورد استفاده یک شرکت ، مانند ساختمان و ماشین آلات به صورتیمستقردر یک محل است که در آن مجموعه ای ازسرمایه و نیروی انسانی به منظور تولید کالا یا خدماتیخاص به کار افتادهاند .

مدیر کارخانه با تمام قدرت و وسعتِ حیطه مسؤولیت خود ، فقط یک مدیراجرائی است که زیر نظرتصمیم گیرنده واقعی ( مدیر استراتژیکی ) ، یعنی مدیر شرکت به انجام وظیفه می پردازد .کارگاه به مفهوم بخشی فنٌی از امور تولیدی یک کارخانه است که در آن ساخت کالا ، یا فرایند خاصٌی از تولید صورت می گیرد . مثل کارگاه قالب سازی یا کارگاه رنگرزی .

کارگاه ها طبیعتا” فاقد امور اداری و مالی مستقل هستند و بنابر این ، مدیریت مسؤول کارگاه حتی بیش از مدیریت اجرائی کارخانه جنبه ای منحصرا” فنٌی دارد : شخصی است متخصص و به خصوص مجرٌب امٌا به طورکلٌی هرکارخانه و هرکارگاه ، یک واحد تولیدی شناخته شده مدیریت آنان تا حدودی از مباحث مدیریت تولید است
کارخانه ها برای تولید محصولات خود به ماشین آلات و مواد اولیه نیاز دارند و برای تامین این نیازها با سایر کارخانه ها همکاری می کنند. بنابراین زنجیره ای به هم وابسته از کارخانه ها تشکیل می شود که هر کدام وظیفه ی تامین نیاز کارخانه های دیگر را بر عهده دارد. می توان این زنجیره ی به هم وابسته را صنعت نیز نامید.
کارخانه را می توان به عنوان محلی که در آن کالاهای مورد نیاز مردم ساخته می شود تعریف کرد. کارخانه از یک یا چند ساختمان تشکیل شده که در هر ساختمان تعدادی ابزار جهت تولید محصولات وجود دارد. همچنین تعدادی از افراد نیز به عنوان نیروی کار در کنار ماشین آلات تولیدی حضور دارند و وظیفه ی مدیریت ماشین آلات جهت تولید محصولات را بر عهده دارند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *